Connect with us

3ος Όμιλος

Με λυτρωτή τον Κώτσιρα ο Παναρκαδικός 2-1 τον Κανάρη

Published

on

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Παναρκαδικός στην αναμέτρηση με τον Κανάρη Νενητών όμως χάρις σε πέναλτι του Γιάννη Κώτσιρα στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να μπει με το δεξί στο 2016. Οι ‘πράσινοι παρότι προηγήθηκαν στα μέσα του α’ μέρους με τον Χατζόπουλο δεν κατάφεραν να διαχειριστούν όπως θα έπρεπε το ματς ενώ είχαν δοκάρι στις αρχές του αγώνα και συγκεκριμένα στο 14′ σε τετ α τετ του Κώτσιρα. Οι νησιώτες από την άλλη όντας ενισχυμένοι και με καλή ψυχολογία όσο περνούσε η ώρα ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 63′ με τον Σεζένια ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ετην αδράνεια στην αντίπαλη περιοχή. Στο 72′ η κεφαλιά του Κυριακόπουλου για τον Παναρκαδικό πέρασε ελάχιστα άουτ, με τους πράσινους να λύνουν τον… γόρδιο δεσμό στο 90+5 όταν ο Χατζόπουλος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Κώτσιρας διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα από την Αρκαδία έφτασε στην τρίτη θεση τον ΠΑΟ Βάρδας με 22 βαθμούς έχοντας ένα ματς περισσότερο, ενώ οι νησιώτες παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Ασέν, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Χρήστου (T. Σαλαπάτας 59), Δήμος, Π. Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κοττατής, Σκουφαλος (75′ Χρουσάκης), Βατερλής, Μεταξης (52′ Σοβατζής), Γρίγγος, Τσιούμας, Χορεψιμάς, Σεζένιας, Χριστούλης, Κροτσίδας (46′ Λέσι), Ντάμπος.