Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με λυτρωτή τον Τσαρκάνι το Αιγάλεω

Published

on

Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο Ελληνικό ανάμεσα σε Σούρμενα και Αιγάλεω για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ‘Σίτι’ έχοντας λυτρωτή τον Τζόι Τσαρκάνι έκαμψε με 2-1 την αντίσταση των σκληροτράχηλων ‘ροσσονέρι’ που έπαιζαν για 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και είχε λίγες ουσιαστικές φάσεις. Η πρώτη ήρθε στο 20′ από τον Λοϊζίδη, ο οποίος σούταρε από τα αριστερά στο οριζόντιο δοκάρι του Λυρού. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 1-0 χάρις τον Σταύρου από κοντά έπειτα από σέντρα του Λοϊζίδη και λάθος του Κορκολή. Στο 35′ ο Πρέκας πήρε άδικη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σφακιανάκη και στο 39′ αντίκρισε δίκαια την δεύτερη για μαρκάρισμα στον Πασά έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Τελευταίο σουτ του πρώτου 45ου ήταν από τον Δημογιάννη πάνω στον Τσαϊλάκη.

Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιχάλης Κάτσικας ρίσκαρε για βαθμό ή βαθμούς περνώντας τον Αθανασόπουλο στο 46′ και τον Γιαννόπουλο στο 60′ παρότι έπαιζε με δέκα. Έτσι, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο την εστία των ‘κυανόλευκων’ για την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ στο 68′ σε παράλληλη σέντρα-σουτ του Κοκκιναρά και κακό πλασέ από κοντά του Πλατανίτη. Τελικά, στο 83′ ήρθε η ισοφάριση με κόρνερ του Αθανασόπουλου και καρφωτή κεφαλιά του Μπουγιούκου στο ‘Γ’ του Τσαϊλάκη. Ένα λεπτό μετά ήρθε η ψυχρολουσία από τον Τσαρκάνι που πέρασε όλη την άμυνα και πλάσαρε από τα δεξιά λυτρώνοντας το Αιγάλεω σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε ένα ποιοτικότερα σύνολα.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Γεωργαράκος Ν., Κουντουρέλλης Γ.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λυρός, Μετλλίου, Κοντιμπάς (25′ λ.τρ. Τσακύρης), Ακριτίδης, Κορκολής, Μανωλιάδης, Πρέκας, Μπουγιούκος, Μπόκιας (60′ Γιαννόπουλος), Δημογιάννης, Γιοματάρης (46′ Αθανασόπουλος).

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης, Μηλιώνης, Τζαφεράκος, Παπαθανασίου, Σταύρου, Λοϊζίδης (88′ Κωτσερίδης), Κοκκιναράς, Πασάς (80′ Τσαρκάνι), Φουκαράς (64′ Πλατανίτης).