Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με «μαέστρο» Χατζηπαναγιώτη και «εκτελεστή» Ζήση ο Χαραυγιακός

Published

on

Έχοντας πρωταγωνιστές τους Γιώργο Χατζηπαναγιώτη και Γιώργο Ζήση, ο Χαραυγιακός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι ‘νερατζούρι’ ήταν ανώτεροι και επικράτησαν 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης. Με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 60 βαθμούς στην δεύτερη θέση, ενώ οι υποβιβασμένοι ‘ερυθρόλευκοι’ θα τερματίσουν 14οι (17 βαθμούς) και μαθηματικά.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 24′ ο Κωνσταντίνου με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 58′ ο Ζήσης πήρε την σκυτάλη γράφοντας το 2-0 ύστερα από την δεύτερη ασίστ του Χατζηπαναγιώτη και 70′ πάλι ο νεαρός εξτρέμ βρήκε δίχτυα με μακρινό σουτ για το 3-0. Στο 82′ ο Χατζηπαναγιώτης άγγιξε κι εκείνος το γκολ σε εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 85′ με κοντινή προβολή του Κίτσιου.

Διαιτητές: Χρυσάφης Χ., Δέτση Μ., Λεοντακιανάκος Κ.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Κορμπάς, Κατσαμπάνης, Κορφιάς, Ράμμος (80′ Δαλκαφούκης), Μητροφάνης, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης, Δωματιώτης (84′ Τσέρος), Ζήσης, Χατζηπαναγιώτης, Κωνσταντίνου (66′ Νικολάου).

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Κούμης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Βασίλογλου, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Τσιάμης, Καζακόπουλος (87′ Γεωργόπουλος), Αργυρός, Μπινιάκου.