Connect with us

slideshow

Με μεγάλη επιτυχία η φιέστα του Αιγάλεω (photos)

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) η φιέστα του Αιγάλεω αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εορταστικό ενώ το παρών στις κερκίδες του γηπέδου έδωσαν αρκετοί φίλοι του ιστορικού συλλόγου. Από εκεί και πέρα, οι φετινοί πρωταγωνιστές του ”Σίτυ” αντιμετώπισαν σε φιλικό την ομάδα των παλαιμάχων, αναμέτρηση την οποία διεύθυνε ο… αλάνθαστος, Γιώργος Γιανναράκης. Ο πρόεδρος των ”κυανόλευκων” παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τη διαιτησία έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι παλαίμαχοι ”πατούσαν” καλύτερα στο γήπεδο ενώ κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο.

Oι ενδεκάδες των δυο ομάδων

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Κουτσοδήμος, Ταμπάκης, Ποστόλης, Παπουτσής, Τζανετάκος, Κουμπούλης, Τουρνάς, Μακρής, Δουκάκης, Πολυκρέτης.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Βουτυράς, Σαραντάκης, Καμπόλης, Καλλής και Καυκάς.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Μπέλλης, Συνοδινός, Καραλής, Προβατάς, Κελεσίδης, Κατσικογιάννης, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Τσιαμπουρής, Καλογερόπουλος, Παπαϊωάννου, Κατσαρός.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τάσσης, Τσαλαμάγκας, Παπαδάκης, Μπρέχας, Τζανουδάκης, Σάμιος, Πλασκοσοβίτης, Λαγκαδίτης, Λαγογιάννης.

–>Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Γιώργος Γιανναράκης, δέχθηκε αρκετά πειράγματα από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

–> Με την ομάδα των παλαιμάχων αγωνίστηκε ο προπονητής του Αιγάλεω, Ντε Σόουζα Λουτσιάνο, ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Τσιαμπουρής αλλά και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Βασίλης Λαγογιάννης.

–> Με τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων γευμάτισαν

–> Το παρών στο ”Σ. Μαυροθαλασσίτης” έδωσαν αρκετά πρόσωπα του ποδοσφαίρου όπως ο Πάρης Βάλβης (τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου), ο Γιάννης Ματζουράνης (πιστός φίλαθλος του Εθνικού) αλλά και ο πρόεδρος βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Ντάρδας – Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply