Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Με Μιχάλη Κατσάφαρο συνεχίζει ο Ηρακλής Ελευσίνας

Published

on

Σε μια χρονιά πολύ περίεργη και δύσκολη, ο Ηρακλής Ελευσίνας ξεκινάει τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα είναι σίγουρα πιο διαφορετική από τις υπόλοιπες. Τα πάντα μπορεί λοιπόν να αλλλάζουν, όχι όμως η τεχνική ηγεσία, καθώς για ακόμα μια χρονιά στον πάγκο του Ηρακλή θα συνεχίζει να βρίσκεται ο Μιχάλης Κατσάφαρος. Ο έμπειρος και πιο πετυχημένος τεχνικός στην ιστορία του σωματείου θα ηγηθεί και πάλι αυτής της προσπάθειας, σε μια χρονιά που θα είναι αρκετά πιλοτική, καθώς η ομάδα θα απαρτίζεται από ντόπιους έμπειρους παίκτες, σε συνδυασμό με ταλέντα από τις Ακαδημίες.

Γενικός αρχηγός του συλλόγου θα είναι ο Δημήτρης Αξιώτης και Τεχνικός Διευθυντής ο Μάκης Μπεκιάρης. Γυμναστής φυσικής κατάστασης ο Θεόδωρος Προύβας, προπονητής τερματοφυλάκων ο Στέφανος Μπακόπουλος και έφορος ο Άλκης Θοδορή.

Αρχικός στόχος του συλλόγου είναι η διατήρηση του περσινού κορμού, ώστε από εκεί να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 9 Αυγούστου.