Connect with us

4ος Όμιλος

Με νέα πρόσωπα η πρώτη του ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Mε αρκετά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ Κρουσώνα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά από την περυσινή ομάδα του Κρουσώνα, μόνο οι Χωραφάκης, Στρατηγάκης, Κοκολογιάννης, Κουράκης Άκης και Κοκολοδημητράκης έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι νέα μεταγραφικά αποκτήματα ή ποδοσφαιριστές όπως οι Γιάννης Σούρσος – Κουράκης Νίκος οι οποίοι έχουν φορέσει ξανά στο παρελθόν την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Επί πλέον, υπό δοκιμή είναι ο Δημήτρης Ρουμελιώτης που προπονούταν στην Μινωική, ο Αντώνης Μαραγκάκης ο οποίος έχει προφορική συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της προπόνησης και οι Κανδυλάκης, Καλεμάκης, Ανωγειανάκης, Νηστικάκης οι οποίοι έχουν ανακοινωθεί.

Επίσης, ήταν και οι Κωσταντίνου – Καουκάκης οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα, όμως ο Καουκάκης είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Κρουσώνα όπως είχε αποκαλύψει το grandsport.gr  ενώ με τον Κωσταντίνου είναι σε επαφές.

Πηγή grandsport.gr