Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με νέο πρόσωπο ο Χολαργός

.

Published

on

Αρκετά ανανεωμένος θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των Αθηνών ο Χολαργός, που έχει προσθέσει αρκετά καινούρια πρόσωπα στο δυναμικό του. Συνολικά, ο σύλλογος των βορείων προαστίων έχει προχωρήσει σε οκτώ προσθήκες, πέρα από τις προωθήσεις ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει από το εφηβικό τμήμα στην πρώτη ομάδα.

Στον Χολαργό έχουν ενταχθεί ο 21χρονος τερματοφύλακας Πασχάλης Ξάνθος από τη Νέα Ιωνία, ο 21χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Νικολάου από τον Άρη Χολαργού, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Ταράτσας από Παναργειακό και Μεσολόγγι, ο 26χρονος μεσοαμυντικός Σπύρος Στεργιάκος από την Προσοτσάνη, ο 31χρονος μέσος Μάκης Σγάντζος που επέστρεψε από τον Γκυζιακό, ο 26χρονος επιθετικός Μίλτος Ξηντάρας από τον Αστέρα Βάρης, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Μανώλης Βλασερός από την Ελευθερούπολη, Νέα Ιωνία και τέλος ο 25χρονος Χριστόφορος Μαντζάνας που έχει παίξει σε αρκετές ομάδες Δ’ Εθνικής.

Κουσάνας: Νεανικό ρόστερ με ταλέντο!

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κουσάνας, τόνισε: «Πρόκειται για νέα ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, το οποίο όμως διαθέτει πολύ ταλέντο. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Θέλουμε όμως και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να μείνουμε ανταγωνιστικοί, όπως έχει συνηθίσει να είναι ο Χολαργός τα τελευταία χρόνια».

Τέλος, ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Χολαργός με τα Γλυκά Νερά σε πρόσφατη φιλική συνάντηση. Τα γκολ πέτυχαν οι Ξηντάρας και Παπαδημητρίου. Για αύριο υπάρχει εντός έδρας φιλικό με το Παλαιό Φάληρο.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply