Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με νέο όραμα ξεκινούν οι ακαδημίες του Άγιαξ Ταύρου-Τουρνουά Καλοκαιριάτικο

Published

on

Κάτι αλλάζει στον Άγιαξ Ταύρου από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Αντώνης Τσάτοσς. Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων ‘ΦΟΥΡΝΟΙ ΗΠΕΙΡΟΣ’ βάζει σιγά σιγά το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται στον Αίαντα με τον ίδιο να δείχνει οτι πρωταρχικό ρόλο έχουν οι ακαδημίες.

Στο πλαίσιο αυτό και με δική του πρωτοβουλία, η συνδρομή του μήνα από εδώ και στο εξής θα είναι 25 ευρώ και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει για την επόμενη σεζον.

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρχουν προγράμματα προσαρμοσμένα ηλικίας 5 έως 18 ετών με προπονητές που γνωριζουν αρκετά καλά το αντικείμενο ενώ στο γήπεδο καθημερινά θα υπάρχει γιατρός και φυσιοθεραπευτής.

Στο γήπεδο μάλιστα πραγματοποιήθηκαν σπουδαία έργα δημιουργώντας έτσι έναν σύγχρονο αθλητικό χώρο επαγγελματικών προδιαγραφών.

Στο χώρο υπάρχει γυμανστήριο για την εκγύμναση των αθλητών και ε΄τσι όλα τα τμήματα της ομάδας θα χρησιμοποιούν τα ολοκαίνουργια αποδυτήρια που φτιάχτηκαν με πολύ κόπο αι μεράκι από τον πρόεδρο της ομάδας και φυσικά στα χρωματα του συλλόγου.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Αντώνη Τσάτσου, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τουρνουά από τις 12 μέχρι τις 15 Ιουνίου όπου θα συμμετάσχουν ηλικίες 5 έως 18 ετών ενώ με τη λήξη του τουρνουά θα σημειωθεί εορταστικές εκδηλώσεις, όπου οι νεαροί αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν… μάγο που θα γίνει τα ταχυδαχτυλουργικά του και θα μας αφήσει όλους άφωνους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής

Παυλόπουλος Γιώργος: 6974-845274

Σμπόρος Ιωάννης: 6943-907274

Σιώζος Ματθαός: 6983-495606

210-3428323