Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με νίκη το φινάλε του Χαλανδρίου

Published

on

Το Χαλάνδρι επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Αγίας Ελεούσας σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο 12′ ο Γεωργουδάκης πάσαρε στον Σκούμα και εκείνος με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 17′ κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Στράτος Βακερλής σταμάτησε τον Ρούσσο από τα έντεκα βήματα. Αυτό που δεν κατάφερε ο Ρούσσος, το πέτυχε ο Καρακάσης για τους πράσινους και έγραψε το 2-0 για τους πράσινους από την άσπρη βούλα στο 26′. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες και στο 63′ ο Νικολάου κέρδισε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Ρούσσος. Τέλος, στο 70′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πάρης Βακερλής για αντικανονικό μαρκάρισμα. Έτσι η ομάδων των Λουκά Ρόππα-Δημήτρη Ζυγούρη τερμάτισε τέταρτη με 49 βαθμούς ενώ το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη ολοκλήρωσε την σεζόν έβδομη με 47 πόντους.

Διαιτητές: Νικολάου, Κατοίκος, Μαχαίρας Ε.

Χαλάνδρι (Λουκάς Ρόππας): Βακερλής Ε., Λαζάρου (75′ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Βακερλής Π., Καρακάσης, Μπακέας, Λουκάς, Χαλβατζής, Πατσιαβούρας (60′ Σελβίγια), Γεωργουδάκης, Σκούμας (82′ Κανέλλος).

Αγία Ελεούσα (Λευτέρης Αλεξάκης): Λαγκαδίτης, Σαρλάς, Μουστάκης, Πλακάς, Μιχελής Κ., Μιχελής Β. (83′ Κύριος), Κακαβάς, Χρυσούλης (83′ Κόντος), Ζιάι (60′ Χόρτσας), Νικολάου, Ρούσσος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply