Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με Νταουτάι και Μπεκατώρο η ‘Αούστρια’ 2-0 την Πεύκη

Published

on

Επέστρεψε μετά από δυο αγωνιστικές στις νίκες ο ΠΑΟ Ρουφ αφού μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Ήφαιστο και Θρίαμβο Αθηνών, το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου επικράτησε για την 11η αγωνιστική με 2-0 της Πεύκης και έφτασε τους 16 βαθμούς και την 8η θέση.

Η ‘Αούστρια’ πετυχαινοντας από ένα γκολ στις αρχές των ημιχρόνων πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Από την άλλη, η Πεύκη που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα παρέμεινε στους 17 βαθμούς και την 7η θέση, ωστόσο, έδειξε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης.

Μόλις στο 4′ ο Χατζηγιαννακός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σπύρος Νταουτάι με προβολή έκανε το 1-0 σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Στο 10′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ζήτησε πέναλτι όμως ο κ. Χριστοδούλου υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, με τον Λαγκαδικό στο 13′ να βρίσκει με μαγική πάσα τον Νταουτάι και το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο δοκάρι και έξω. Στη συνέχεια η Πεύκη ανέβασε ρυθμό όμως δεν κατάφερε να απειλήσει έχοντας ωστόσο δοκάρι στο 23′ σε φάουλ του Κόσια.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση ανήκει στους γηπεδούχους με τον Γαλάνη στο 51′ να σουτάρει και τον Σαίτη να μπλοκάρει, με τον Κοτούζη στο 50′ να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Μάκη Κουνάδη όμως το σουτ του ποδοσφαιριστή της Πεύκης έφυγε ψηλά άουτ. Στο 52′ ο Νταουτάι έκανε το σουτ και ο Σαϊτης έδιωξε κόρνερ, για να γίνει το 2-0 στο 59′. Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγώνα ο Ανδρέας Μπεκατώρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε κλίμα ένθερμων πανηγυρισμών. Στο 64′ ο Μπεκατώρος σέντραρε και η προβολή του Νταουτάι πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κοτούλια στο 77′.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κουνάδης, Μέμας, Χατζηγιαννακός, Σαμαάς, Λαγκαδινός, Γαλάνης (90 Μαχαίρας), Νταβαρίνος, Νταουτάι, Σκεύης (68′ Σκεύης), Φωτόπουλος (58′ λ.τρ. Μπεκατώρος), Μπέρτσος.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτσης, Μάτσος (9 λ.τρ. Σταματάκης), Κουτσιαύτης, Ανδρέου, Τσάκος, Κοκαβέσης, Κόσια (79′ Γκατζιώρας), Γιακουμής, Πετράκης, Κουτούζης, Λαπάι (46′ Κούγκρας).