Connect with us

stoplekto

Με οδηγό τον Βαλεντίνο Γιαχάεφ, ΠΑΣ… οκτάδα Λαυρεωτική

Published

on

Μέχρι την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ έφτασε ο ΠΑΣ Ωρωπός, καθώς η Λαυρεωτική ήταν εκεί και περίμενε για να τον αποκλείσει. Μάλιστα, τα κατάφερε έχοντας πρωταγωνιστή τον Βαλεντίνο Γιαχάεφ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στον Ωρωπό, ενώ αποβλήθηκε στο 75′. Ο 30χρονος άσσος άνοιξε το σκορ στο 10′ και στο 25′ κλείδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο ίδιος στο 35′ λίγο έλειψε να φτάσει στο χατ-τρικ, όμως σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Ντέρκα. Επιπλέον, εξελίχθηκε και σε αρνητικό πρωταγωνιστή, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στο 75′. Παρ’όλα αυτά, η ομάδα του παραλίγο να φτάσει και σε τρίτο τέρμα στο 80′, αλλά ο Ασλάνης στόχευσε κι αυτός το δοκάρι. Φτάνοντας στο 90′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε λόγω της απευθείας κόκκινης του Μήτρου για εξύβριση. Αν μη τι άλλο, οι ‘κόκκινοι’ πήραν μια συναρπαστική πρόκριση για την οκτάδα συνδυάζοντας την με καλή εμφάνιση.

Διαιτητές: Μανιώτης, Καραθανάσης, Γουρνιάς

Ωρωπός: Ντέρκα, Σκαρμούτσος Εδ., Αμπατζή (68′ Κανάρης), Γιουνάς (85′ Ανυφαντής), Βολιώτης, Μπραχιμάι (59′ Κατσίκης Θ.), Λάππα, Μήτρου, Φίλλης, Μπαλόκας Γ., Ευφραιμίδης.

Λαυρεωτική: Λάμπρος, Ιατρού, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Κοντογιάννης, Χάλαρης, Βουκελάτος, Σαλίβερος (90′ Ρώμας), Γιαχάεφ Β., Γιαχάεφ Αλ. (53′ Ασλάνης), Τσιριγώτης.