Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Με οδηγό τον Νέρες ο Ασπρόπυργος 1-0 τον γενναίο Πυρρίχιο

Published

on

Ακόμα ένα σημαντικό εμπόδιο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατάφερε να ξεπεράσει ο Ασπρόπυργος. Ο εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας αντιμετώπισε τον γειτονικό Πυρρίχιο, τον οποίο κατέβαλε με 1-0. Για μια ακόμα φορά μίλησε η αξία του ταχυδυναμικού Βραζιλιάνου Ντιέγκο Νέρες, που έχει πάρει φέτος από το “χέρι” τον Ασπρόπυργο και τον οδηγεί.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου έβαλε δύσκολο στους γηπεδούχους, απειλώντας αρκετές φορές, ενώ είχε και δοκάρι με τον Βαλμά στο 27′. Ο Ασπρόπυργος άρχισε να κερδίζει έδαφος και είχε και εκείνος δοκάρι στο 31′ με τον Νέρες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κάμψουν την καλοστημένη άμυνα του Πυρρίχιου. Μέχρι το 78′ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν καλά, για να έρθει όμως και πάλι ο Νέρες να λυτρώσει τον Ασπρόπυργο και με το γκολ του να χαρίσει μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται στο διαιτητή Κωνσταντινίδη για επιθετικό φάουλ στη φάση του γκολ.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Ανδριόλας, Τσαγιάννης, Παρασχάκης, Βουρνάζος, Τύρπος, Δημακάκος, Νέρες, Σερέπας, Κοντούλης, Μακρίδης, Ηλιόπουλος.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Ζερζελίδης, Σταθαράς, Χατζηαντωνάκης, Παπασπυρόπουλος, Τσαπανίδης, Ρούπας, Ερμπαλίδης, Μαυρίδης, Βαλμάς, Παπαδόπουλος, Αγγελιδάκης.

 

ΦΩΤΟ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ