Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με οδηγό τον Παρασκευόπουλο η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Έχοντας πρωταγωνιστή τον ακραίο οπισθοφύλακα, Βασίλη Παρασκευόπουλο, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων επικράτησε στο Ηράκλειο 3-0 των Αμπελοκήπων την Κυριακή. Έτσι, οι ‘πράσινοι’ έδειξαν ότι η βαριά ήττα από την Λυκόβρυση ήταν μια κακή παρένθεση και παρέμειναν τρίτοι έχοντας 16 βαθμούς μαζί με τον Άγιο Δημήτριο. Από την άλλη πλευρά, οι έτεροι ‘πράσινοι’ παρέμειναν στους 7 πόντους στην 14η θέση. Στην διακύμανση του σκορ, ο Παρασκευόπουλος άνοιξε τον δρόμο στο 30′ και ο Πετανάι στο 47′ γράφοντας το 2-0 έδωσε ‘μαξιλαράκι ασφαλείας’ στο συγκρότημα του Φάνη Κασάπη. Το τελικό 3-0 πάλι από τον Παρασκευόπουλο στο 67′ στην καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Ν., Δέτση Μ., Σαμοΐλης Δ.

Αμπελόκηποι (Γιώργος Μάλλης): Μανουσάκης, Παναγόπουλος, Μπάμε (51′ Κίτσος), Τσέλιος, Βασιλειάδης, Κουκουμάφτσης, Ζιγκήρης (47′ Ανδριόπουλος), Μπεκιράι, Πελεκούδας, Μάργας (47′ Πίστας), Καραμπιτιάνης.

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Βόντα, Παρασκευόπουλος (70′ Καλαμποκάνας), Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Πανταζής, Μπίντζος, Λάμπος, Κάτρης, Ρόκο (74′ Πάσχος), Κουτσουρούπας (60′ Φλωράκης), Πετανάι.