Connect with us

stoplekto

Με Παπακανέλλο στον πάγκο ο Άγιος Δημήτριος

Published

on

Στην πρόσληψη του τεχνικού Σπύρου Παπακανέλλου προχώρησαν στον Άγιο Δημήτριο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του γνωστού προπονητή ο οποίος επιστρέφει στην «Μπάρτσα» ύστερα από 15 χρόνια. Μάλιστα το σωματείο τότε αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣΑ και στις φιλοδοξίες του Σπύρου Παπακανέλλου είναι να οδηγήσει την ιστορική ομάδα και πάλι στην Α’ Αθηνών. Άλλωστε, με εκείνον στον πάγκο του, το Χαλάνδρι κέρδισε την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑ πριν από δύο χρόνια.
M2090-194

 

Παπακανέλλος: Απαιτείται σκληρή δουλειά

 

Αμέσως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αγίου Δημητρίου ο Σπύρος Παπακανέλλος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως αυτή την στιγμή δεν χρειάζονται λόγια, αλλά απαιτείται σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να πάει ψηλά: «Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά, παρά μόνον να δουλέψουμε σκληρά ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Ο Άγιος Δημήτριος έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία, την οποία και πρέπει να σεβαστούμε και φυσικά να την λαμπρύνουμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει όρεξη και μεράκι και με την σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε».

 

Έτσι πλέον αναμένονται να γίνουν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας οι οποίες μπορεί να φτάσουν στους πέντε, ακόμα και στους έξι ποδοσφαιριστές. Ήδη ο Παπακανέλλος είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Μανώλη Τζινευράκη και τον Στέλιο Μανώλη για το θέμα αυτό και θα εξεταστούν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα στις 8 Αυγούστου θα γίνει μία πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας ανάμεσα στην διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου.
M2090-226

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply