Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με πλεονέκτημα στα μπαράζ έδρας ο Διαγόρας Αιγάλεω, έπεσε ο Βύρωνας (3-0)

Published

on

Επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας επί του Βύρωνα ο Διαγόρας Αιγάλεω τερμάτισε στην 2η θέση και θα αντιμετωπίσει με αβαντάζ έδρας το Καματερό σε μπαράζ για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν στην Γ’ ΕΠΣΑ…

Στο 11′ οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζώτος, αλλά ο Τελατινίδης μπλόκαρε. Στο 30′ το μακρινό σουτ του Καμπεράι σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 43′ δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση όταν αποβλήθηκε από τον πάγκο του Διαγόρα ο Στέλιος Γιάκας. Ο τελευταίος αρνήθηκε να αποχωρήσει, με τους διαιτητές να κινούνται προς αποχώρηση. Τελικά ο Γιάκας αποχώρησε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 52′ ο Διαγόρας είχε και νέο δοκάρι με τον Μάκρα, και τελικά το σκορ άνοιξε στο 58′ όταν ο Μπότης έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίχτης στο 80′ έκανε το 0-2, με τον Μάκρα στο 89′ με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Δημάκης, Γαλάνης, Πουρνάρας (76′ Γιαννακόπουλος), Ντζιμάνης, Ρέλλος, Ζώτος, Τρυφέρης (46′ Λαζάρου), Καρασπύρος (55′ Χάγιας), Σκέμπι (60′ Στροφύλλας), Καρδαμίτσης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΆΛΕΩ (Στέλιος Γιάκας): Τελατινίδης, Μελής, Αγγελόπουλος, Τζαβάρας, Μαρτίνος (77′ Κολοβός), Ζήκος, Μπότης (86′ Σπανουδάκης), Καμπεράι, Καραντζούλης (46′ Μποζάς), Δήμος (86′ Λευθεριώτης), Μουράτης (46′ Μάκρας).