Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με πολλά νέα αποκτήματα ο Ολυμπιακός

Published

on

Μια σχεδόν νέα ομάδα θα παρουσιάσει στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων καθώς στον σύλλογο από την περσινή ομάδα έμειναν μόνο οι Παπαδόπουλος Κ., Ραστόβ Β, Βρανάς Δ., Τενές Γ., Δούκας Τ., Δασκαλάκης Π., Τσικριτέας Α., , Νταγιάντας Ι., και Γκουβούσης Σ.

Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε άμεσα σε νέες προσθήκες για την δημιουργία μιας ανταγωνιστηκής ομάδας . Αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές

Γιάκας Στ.μέσος από τον Άγιαξ Ταύρου καθώς και ο ΚαριτζήςΤ. Από τον ίδιο σύλλογο. Επίσης την φανέλλα του Ολυμπιακού θα φορέσουν την νέα περίοδο και οι Σταματάκης Γ. επιθετικός και Λέκκας Γ. μέσος από τους Αγίους Αναργύρους, Ζέλο Ράφα μέσος από τον Κολωνό, Γκροπάι Χ. επιθετικός απόν το Ηράκλειο, Παπανικολάου Μ. και Μαργαριτόπουλος Β. μέσοι (ελεύθεροι), Πουρουτίδης Γ. επιθετικός από τον Ακράτητο, Κάσσος Κ. αμυντικός από τον Άγιαξ Ταύρου, Λίλα Β. αμυντικός από τον Χαλκηδονικό, Κουσγκίνης Μ. μέσος από τον Ασπρόπυργο, Αντάλης Χ. αμυντικός από την Αγία Ελεούσα, και τέλος ως ελεύθεροι αποκτήθηκαν και οι Λεβέντης Α. αμυντικός, Λιανός μέσος, Ρωμαίος Α. επιθετικός. Σε χθεσινό αγώνα προετοιμασίας η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη νίκησε με 4-2 την Ειρήνη Πετρούπολης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply