Connect with us

slideshow

Με πολλούς αποδέκτες ανακοίνωση των “Σταχυοφόρων”

Τι αναφέρουν για τον αγώνα με τον Μανδραϊκό

Published

on

Ανακοίνωση με την οποία υμνεί τη διοίκηση του Πανελευσινιακού για τη στάση της να μην καταθέσει ένσταση σε βάρος του Μανδραϊκού, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Ελευσίνας.

Οι «σταχυοφόροι» τονίζουν ότι οι αγώνες κερδίζονται με μαγκιά μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά, αναφέρουν «εντός» τον αγώνα που έγινε στην Μάνδρα, λόγω της πολυπληθούς παρουσίας οπαδών του Πανελευσινιακού, γράφουν με κεφαλαία γράμματα την ομάδα τους και με μικρά την αντίπαλο ομάδα και στηλιτεύουν το γεγονός ότι χρειάστηκε η παρουσία ΜΑΤ σε έναν αγώνα ανάμεσα στα δύο γειτονικά σωματεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έχουν περάσει μόλις δύο 24ωρα από τον Κυριακάτικο ‘εντός’ έδρας αγώνα της ομάδας μας και ενώ το αίμα από την διαιτητική σφαγή του κυρίου Ευαγγέλου στάζει ακόμα, ο Σύνδεσμος μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. που με την ενέργεια τους να ΜΗΝ καταθέσουν ένσταση για την συμμετοχή 2 παιχτών της αντιπάλου ομάδας με διαφορετικό νούμερο φανέλας από αυτό με το οποίο ήταν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνα και να κερδίσουμε με αυτόν τον αθέμιτο τρόπο τους 2 βαθμούς που μας στέρησε ο διαιτητής.

Απέδειξαν έμπρακτα τον σεβασμό τους στο Μεγαλείο της Ιστορίας του Ένδοξου ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ.

Οι νίκες κατακτώνται με την ΑΞΙΑ και την ΜΑΓΚΙΑ εντός των γηπέδων.

Υ.Γ. : ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ να διεξάγονται αγώνες ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ – μανδραϊκού με την παρουσία 2 διμοιριών ΜΑΤ. Απλά γιατί κάποιοι ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν την ΧΑΡΑ του Αθλητισμού”.

 

Σ.Φ.ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΣΤΑΧΥΟΦΟΡΟΙ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply