Connect with us

4ος Όμιλος

Με πολύ καλή διάθεση οι προπονήσεις εν όψει Αλίμου

Published

on

Εντατικά συνεχίζει την προετοιμασία της η Επισκοπή εν όψει του αγώνα της Κυριακής («Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» 24/4, 16.30) κόντρα στον Άλιμο.

Η καλή απόδοση των παικτών, ασχέτως εάν στου Ζωγράφου την περασμένη αγωνιστική δεν συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, έχει κρατήσει το σύνολο του Σπύρου Σπυριδάκη σε πολύ καλό επίπεδο.

Τους παίκτες μας διακρίνει η διάθεση στις προπονήσεις οι οποίοι ως το φινάλε του πρωταθλήματος θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά σειρά, Άλιμο (εντός), Φωστήρα (εντός) και Εθνικό (εκτός).

Ο προπονητής μας, Σπύρος Σπυριδάκης προπονεί καθ’ όλη τη διάρκεια τους ποδοσφαιριστές του σε προχωρημένη απογευματινή ώρα (18.00) για να αποφύγει την ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Ο ίδιος, με ευχαρίστηση είδε να επιστρέφουν για προπόνηση έπειτα από αρκετές μέρες, ο Γιώργος Γούλας και Θανάσης Γεωργίου. Ο πρώτος αντιμετώπιζε μία ενόχληση στον μηνίσκο και ο δεύτερος μία κάκωση στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Σήμερα αμφότεροι προπονήθηκαν στο γήπεδο της περιοχής και μαζί με τον Γιάννη Καψιώτη που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας ελέω των 7 καρτών που είχε δεχθεί, όλοι τους θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή.
Ο μόνος που κάνει προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης καθώς ένιωθε όλη την εβδομάδα βαρύ τον προσαγωγό του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply