Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με σβηστές τις μηχανές το Αιγάλεω

Published

on

Χωρίς να παίξει τρομερό ποδόσφαιρο το Αιγάλεω επιβλήθηκε 2-0 του Ρουφ στο γήπεδο του Ακράτητου όπου χρησιμοποίησε ως έδρα λόγω τιμωρίας. Το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Παπουτσής με απευθείας εκτέλεση φάουλ-οβίδα από μακρινή απόσταση ενώ στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Το τελικό 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Κωνσταντίνο Μπουγατσιά που πέρασε αλλαγή στο 83′ δείχνοντας υγιής και έτοιμος για τον Τελικό Κυπέλλου της Μεγάλης Πέμπτης. Στα άσχημα του αγώνα, ο Λεπτάκης αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση στο 76′ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Έτσι το ”Σίτι” παραμένει στη κορυφή με 67 βαθμούς ενώ η ”Αούστρια” νιώθει πλέον την καυτή ανάσα της Πεύκης στη δωδέκατη θέση με 28 πόντους.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Κοσμάς, Νιδριώτης.

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης, Στριμμένος, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Τσαρκάνι (46′ Κοντιζάς), Σταύρου, Λαμπρογεώργος, Τζανετάκος (67′ Κωνσταντόπουλος Π.), Βουτυράς (83′ Μπουγατσιάς).

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Κουνάδης, Βλασταράκης, Μεμάς, Ακαρέπης, Βαμβακερής, Χατζημιχάλης, Κώτσι (67′ Λεβεντάκος), Ρίζος, Γαλάνης (55′ Φωτόπουλος), Λεπτάκης (86′ λ.τρ. Μαυρέλης), Τομπουλίδης.

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply