Connect with us

stoplekto

Με σκόρερ τον Βινίσιους η ΑΕ Μοσχάτου απέκλεισε με 0-2 την έξοχη Αμφιάλη

Μέσα σε 3λεπτά τα δυο γκολ( 60’,63’)

Published

on

Ένα ολιγόλεπτο  ξέσπασμα στο β’ μέρος ήταν  αρκετό  για την ν ΑΕ Μοσχάτου να πάρει την πρόκριση και να επικρατήσει δύσκολα με 0-2 της Αμφιάλης η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις .

Σκόρερ και  ηγέτης των νικητών ο  Βινίσιουςμέσα σε ένα τρίλεπτο,.

Έτσι η ομάδα  του Βασίλη  Σπάθα που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της προκρίθηκε στους «16 » του Κυπέλλου Πειραιά .

Αν κάποια ομάδα δικαιούταν τη νίκη στο α’ μέρος αυτή ήταν η – τυπικά γηπεδούχος -Αμφιάλη ( το παιχνίδι έγινε στη Χαραυγή )  που πίεσε τους αντιπάλους της και θα μπορούσε να σκοράρει σε δυο περιπτώσεις . Στο 8’ το σουτ του Κοράκι πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 21’ ο Ιατρόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιώρα που μπλόκαρε σταθερά .

Στο διάστημα του πρώτου 45λέπτου οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ούτε μια φορά .

Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη . Η ΑΕΜ εμφανίστηκε ριζικά μεταμορφωμένη . Η είσοδος του Σόσαρι έδωσε πνοή στην ομάδα  ενώ ο Βινίσιους πήρε την κατάσταση στα χέρια του . Στο 47΄το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε μόλις άουτ .

Όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα τρίλεπτο . Στο 60’ συνδυάστηκαν άψογα Πουλάκης, Σόσαρι Βινίσιους και ο τελευταίος με σουτ άνοιξε το σκορ.

Λίγο αργότερα( 63’ )  ο Βινίσιους με βολίδα «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του . Και εκεί τελείωσαν όλα…

Η Αμφιάλη δεν «κατέθεσε τα όπλα » και είχε δυο προσπάθειες με τον Κίτσιο για να μειώσει . Στην πρώτη( 72΄) το σουτ βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων ενώ στη δεύτερη ( 77’ ) ο Γιώρας απέκρουσε σωτήρια…

Άψογος ο διαιτητής Πουλόπουλος .

ΑΜΦΙΑΛΗ : Παγώνης, Καμπούρης( 85’ Αβραμίδης), Τσουκαλάς, Φύπε, Κάρλες, Γιαννής, Κοράκι , Μαυράκης, Κίτσιος, Αυγέρης( 36’ λ.τρ. Χαντζής), Ιατρόπουλος( 72’ Μπαρμπαθανάσης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Μανιδάκης, Κουρκούτης, Φιαμέγκος, Μπέρτζος, Ευθυμιάδης ( 74’ Παυλάκης)  , Κωτσοβός, ( 46’ Σόσαρι), Κατίδης, Πουλάκης, Βινίσιους( 79’ Γκούμας) , Ζελέκου( 66’ Ψυχογυιός )