Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με σούπερ Κανδεράκη ο Απόλλων Χαλανδρίου 3-1 το Χαλάνδρι με ανατροπή

Published

on

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Απόλλων Χαλανδρίου έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Μάνο Κανδεράκη που πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του επικράτησε με 3-1 επί του Χαλανδρίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 20 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία, έμειναν στους 25.

Στο 35′ ο Χαραλάμπους με κεφαλιά έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 55′ ο Κανδεράκης έκανε το 1-1 με πέναλτι, ενώ στο 60′ ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-1. Στο 80′ το σόου Κανδεράκη ολοκληρώθηκε, όταν με νέο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Χαλανδρίου Νίκος Τζώτζιος εξέφρασε την πρόθεση του να παραιτηθεί, και μένει να δούμε την απόφαση της διοίκησης…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης (81′ Βλάχος), Νούσης (55′ Λυμπερόπουλος), Καναλουπίτης, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Παπουτσής (61′ Ρεζκ), Ζώης (81′ Νίνος), Κανδεράκης, Χαραλάμπους, Κούρος (85′ Πρόξενος).

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Τζώτζιος): Λουκάκης, Κορωναίος, Γυφτάκης (46′ Τσιρβούλης), Μιχελής, Τριανταφυλλίδης, Γκουτζιούπας (77′ Κανελλόπουλος), Τζεμάρης, Κοντοές (66′ Σιάννης), Χαραλάμπους, Κατσιούλης, Πρίφτι (55′ Σινομάτι).