Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Με σούπερ Κετσετζόγλου η Διάνα 5-0 τον Μικρασιατικό

Published

on

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε με 5-0 τον Μικρασιατικό και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Παρότι ο Γιώργος Τσαμόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μετρούσαν ελάχιστα λεπτά, οι τελευταία αποζημίωσαν τον προπονητή τους και με το παραπάνω αφού η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες αρκούσε ώστε ο τίτλος του φαβορί να αποτυπωθεί από τελικό σκορ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Νίκος Κετσετζόγλου  που πέτυχε χατ-τρικ (21′,45′, 68′), με τους Μπαλαφούτη στο 75′ και Φάρο στο 87′ να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Καλούδης, Δάρρας Π., Πανίδης, Νίκολι (60′ Μπαλαφούτης), Μπακογιάννης, Μπαρδάκης, Καρράς (60′ Τζιβελέκης), Μπουραζάς, Κετσετζόγλου (76′ Λεοντίου), Αναστασίου (72′ Καζάκος), Φάρος.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Γαλανάκης, Κάτσα, Αλευρής, Βλάχος, Γκουρνέλος, Κουλίρα, Βασίλακας, Σάββας (65′ Γεωργίου), Ζερκούλης (58′ Γρυπάρης), Σμυρνάκης, Καρατζάς (46′ λ.τρ. Αμπατζής).