Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με σούπερ Μπουτσικάρη, η Αγία Παρασκευή 1-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Αγία Παρασκευή δείχνοντας να έχει επανέλθει για τα καλά μετά την ήττα από τον Χαραυγιακό.

Το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη παρά τις απουσίες των Λαζόπουλου, Ζυγοκώστα και Τζίτζη είχε σε μεγάλη ημέρα τον Μπουτσικάρη όπως και τους περισσότερους παίκτες του και νίκησε με 1-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου που έκανε τη χειρότερη του εμφάνιση φέτος.

Οι “μελανόλευκοι” παρότι δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν στο α’ μέρος, στην επανάληψη, κυριάρχησαν και κατάφεραν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Τσοπανάκου μετά από πανέμορφη σέντρα του Αθανασίου.

Οι γηπεδούχοι έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μπουτσικάρη που έκοβε και δημιουργούσε παράλληλα, έδειξαν διάθεση μετά το 1-0 να κλειδώσουν το ματς, με τον Θοδωρή Τρανό να παίρνει τα ρίσκα του πετώντας στο ματς τους Μπράτι και Τσάτσα, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, και την Αγία Παρασκευή να καταλήγει στην 2η θέση μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής.

Μελανό σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων Μαργαρώνη που γύρισε το γόνατο του με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να υποβάλλεται αύριο σε μαγνητική.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

12 Ο Κραψίτης αφήνει τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του έχοντας δει την κίνηση του Ψαραδέλη πίσω από την πλάτη του με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Στουραϊτη να διώχνει.

13 Ο Κραψίτης γυρίζει τη μπάλα στον Κολλινιάτη που με το κεφάλι προσπάθησε να βρει τον τερματοφύλακα, Παπαγεωργίου ο οποίος είχε κάνει αντίθετη κίνηση με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.

20′ Κόρνερ Χάιδα κεφαλιά Μαργαρώνη η μπάλα άουτ.

44′ Μεγάλη φάση για τον Ήφαιστο. Μετά από διπλό λάθος η μπάλα έφτασε στο Νησαριώτη που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

50′ Ένταση στο παιχνίδι με το Νησαριώτη να ζητάει από παίκτη της Αγίας Παρασκευής να βγάλει τη μπάλα εκτός γηπέδου αφού ο Μπράτι βρίσκονταν στο έδαφος.

59′ Μεγάλη φάση για τον Ήφαιστο με τον Μπράτι να γυρίζει τη μπάλα στον Νησαριώτη που η προβολή του πέρασε μόλις αουτ.

60′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Ο Αθανασίου με σέντρα-αλφάδι βρήκε τον Τσοπανάκο που σαν κρυφός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

65′ Σουτ του Μπουτσικάρη μπλοκάρει ο Στουραϊτης.

89′ Πλάγιο για τον Ήφαιστο με τον Τσάτσα να γυρίζει με το κεφάλι και ο Ντάτσι που ήταν ο τελευταίος παίκτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενακης) Παπαγεωργίου, Αθανασίου, Χατζίου, Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Μπουτσικάρης, Καρούτζος (53′ Ζαφείρης), Τσοπανάκος (87′ Σφακιανάκης), Κραψίτης (85′ λ.τρ. Μπόλης), Ψαραδέλης (90+4 Σουβατζόγλου).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός) Στουραϊτης, Σφίχτης (67′ Ζαγκλής), Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελλιανίτης, Καλκανάκος (46′ Μπράτι), Μαργαρώνης (23′ λ.τρ. Γόνης), Νησαριώτης, Χάιδας (54′ Τσάτσα) Ζαφειράτος.