Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με σούπερ Πατρίκιο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου 4-1 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου επικράτησε επί των Αγίων Αναργύρων με το εντυπωσιακό 4-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Πατρίκιο που πέτυχε χατ τρικ, έφτασαν τους 11 βαθμούς και είναι στην 8η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 18 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση βολής την πρώτη θέση.

Το 1-0 έκανε στο 18′ ο Τσακόγιωργας, με τον Γεωργαμλή στο 44′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Πατρίκιος, που σκοράροντας στο 51′, στο 60′ με κεφαλιά και στο 66′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Πατρίκιος Γ., Αποστολόπουλος (55′ Δημητρίου), Κυριαζής, Παπανδρέου, Γαλάνης, Λαγοπάτης, Κουμουνδούρος, Πετράκης, Πατρίκιος Κ. (86′ Τζελέφας), Τσακόγιωργας (78′ Σαχπαζίδης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν, Χαραλάμπου (46′ Φωτόπουλος), Γεωργαμλής, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής (63′ Δεσποτόπουλος), Πετανάι, Παπουλίδης (63′ Κατσάρας).