Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Με σούπερ Σκούμα το Χαλάνδρι στον τελικό!

Published

on

Ένα σούπερ Χαλάνδρι το οποίο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο αποδεικνύοντας σε ακόμη ένα ματς ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει στο πρωτάθλημα το αδικεί, επικράτησε με 4-0 μέσα το Καματερό επί της ομώνυμης ομάδας, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι «πράσινοι» έχοντας ως… προίκα του 2-1 του α’ αγώνα μπήκαν αποφασιστικά στον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, με τον ενθουσιασμό να έχει σκεπάσει το στρατόπεδο του συλλόγου. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, με τον Γούλα στο 12’ να γράφει το 1-0. Το τέρμα αυτό… έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, σε αντίθεση με τους παίκτες του Δήμου Τσημιλιώτη που ανέβασαν απόδοση και έχοντας τον Σκούμα σε εξαιρετική ημέρα πέτυχαν άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος παίρνοντας το όπλο του στην επανάληψη και πατώντας την σκανδάλη τρεις φορές (45’,55’,83’) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Τσιργιώτης (46′ Σπυρόπουλος), Αναστασιάδης, Μανάρας (56′ Μπούγιας), Τρακόσης, Λέκκας, Αθανασόπουλος, Βασιλείου, Κοντόσταυλος (56′ Καλογερόπουλος).

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δήμος Τσημιλιώτης) Κατσιούλης Φ., Λιβαρτζινός, Ζούνα, Καρακάσης, Θανόπουλος (81’ Καλογήρου), Λουκάς (81’ Κατσιούλης Α.), Φελέκης, Τσίτσαρτης, Γούλας (75’ Καγιώργης), Σκούμας, Μπιζάς.