Connect with us

4ος Όμιλος

Με σούπερ Σουλελέ ο Ατρόμητος 4-1 τον Γιούχτα

Published

on

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ατρόμητος Πειραιά το απόγευμα της Κυριακής καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Γιούχτα, παίρνοντας… εκδίκηση για το 5-1 του α’ γύρου. Οι Καμινιώτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το γεγονός ότι βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα ενώ εάν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση. Αντίθετα, για τους Κρητικούς δεν λειτούργησε τίποτα σωστά με αποτέλεσμα να συγκατοικούν στην 10η θέση μαζί με τον ΑΟ Γλυφάδας και τον Ηρόδοτο. Με τη σειρά τους, οι Καμινιώτες παρέμειναν στην 4η θέση φτάνοντας τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ το αξιοσημείωτο της συνάντησης ειναι ότι έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα των Πειραιωτών οι 16χρονοι Καρνέσης και Κοντάκος που προέρχονται από την εφηβική ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Σουλελέ. Στην ίδια φάση το σουτ του Γεωργιάδη είχε καταλήγει στο δοκάρι. Στο 12′ ο Γεωργιάδης στάθηκε πιο τυχερός κάνοντας το 2-0, με τον Σουλελέ στο 25′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Στο 60′ ο Αργυρίους έκανε το 4-0, με τον Ηλιόπουλο στο 85′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κόλλιας (ΣΔ Αργολίδας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άγγελος Νικολόπουλος-Γρηγόρης Δράγαζης) Καρνέσης, Τερζής, Τούρλος, Γιάννουλάκης, Μαντζώρος, Σάμιος, Στρατής, Γεωργιάδης (50′ Μπουλούλης), Παναγιωτόπουλος, Σουλελές (82′ Κοντάκος), Αργυρίου (80′ Καρνέσης Δ.)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Άγγελος Κασσωτάκης-Νίκος Κούρτογλου) Δημαράκης, Στασινόπουλος (69′ Σκούφος), Παχάκης (62′ Καφετζόπουλος), Χαλκιαδάκης, Παναγιωτόπουλος, Καλαϊτζίδης (55′ Παπαδιός), Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ανωγειανάκης, Μιχελάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply