Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με σούπερ Σπυριδάκη η Πεύκη 5-1 εκτός τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Published

on

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και έχοντας και πάλι σε μεγάλη μέρα τον Σπύρο Σπυριδάκη που πέτυχε τρία γκολ, η Πεύκη επικράτησε εκτός ‘εδρας επί του ΠαΑΣ Γαλάτσι με το εμφατικό 5-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 47 βαθμούς, ενώ το Γαλάτσι με 25 είναι στην 8η θέση.

Με τη σέντρα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Σπυριδάκης έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος στο 7′ έκανε το 0-2. Στο 13′ ο Φάρκωνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 48′ ο Σπυριδάκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ κάνοντας το 0-4, με τον Αδαμόπουλο στο 52′ να κάνει το 0-5. Στο 80′ η Πεύκη κέρδισε πέναλτι, αλλά ο 18χρονος γκολκίπερ Μανιατόπουλος, που αξίζει να σημειωθεί πως έκανε την πρώτη του εμφάνιση, απέκρουσε την εκτέλεση του Χαραλάμπους. Το τείκό 1-5 διαμόρφωσε στο 88′ ο Θεοδωρακάτος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Μανιατόπουλος, Τσεπάς, Θωμαΐ (46′ Παπαδόπουλος), Νταβαρίνος (56′ Ξυδούς), Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος, Καραγιάννης, Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (26′ λ.τρ. Μανέτας), Γιαννόπουλος (56′ Μουρελάτος)

ΠΕΥΚΗ: Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Αδαμόπουλος (74′ Ντούνης), Λιάσκος (63′ Γεντίκης), Μπανιάς, Σπυριδάκης (63′ Χαραλάμπους), Φάρκωνας (74′ Μπάρε Α.), Πολυμέρου (52’ Μπούντρας).