Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με σούπερ Σπυρόπουλο ο Μικρασιατικός 7-0 διέσυρε τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Εντυπωσιακή νίκη με 7-0 επί του ΑΟ Ιλίου πέτυχε ο Μικρασιατικός, παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Κώστα Σταμπουλίδη έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς, έχοντας κορυφαίο παίχτη τον αειθαλή Θοδωρή Σπυρόπουλο που πέτυχε 4 γκολ. Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Καββαδία, που περιόρισε όσο μπορούσε την έκταση του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τραγική εμφάνιση και μοιραία γνώρισαν τη συντριβή, δικαιούνταν πάντως ένα γκολ.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γκουρνέλος με κεφαλιά έ3κανε το 1-0, ενώ ο Σπυρόπουλος στο 10′ με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0. Στο 22΄και πάλι ο Σπυρόπουλος με πλασέ έκανε το 3-0, σκορ, ενώ στο 33΄οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Λάχα. Στο 52΄ο Κετσές δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς έκανε το 4-0, Στο 53΄ο ΑΟ Ιλίου είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Ράπτη, ενώ ο Σπυρόπουλος ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και με δύο γκολ στο 73΄και στο 75΄ανένβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Το τελικό  7-0 διαμόρφωσε στο 80′ ο Παπακωνσταντίνου.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Μήτρο, Πατσιαλός (76′ Μπλιόνας), Κατηρτζιγιάννογλου (59′ Σάββας), Καρακώστας, Κουλίρα, Γκουρνέλος, Βουτυράς, Σμυρνάκης (59′ Παπακωνσταντίνου), Γρυπάρης (51′ Κετσές), Αλευρής, Σπυρόπουλος (76′ Γεωργίου).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδλιας, Γκέκας (26′ Μανιδάκης Ε.), Μπάμη, Μανιδάκης Γ. (66′ Παπαδημητρίου), Λάχας, Καράμπελας, Κιτσώνης, Μεχμέτι (46′ Λάγιας), Ράπτης, Αγκαλίου, Σκαμάνης (66′ Νάτσης).