Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με σπασμένα φρένα ο “Φονέας” πέρασε και από το Ρουφ (0-3)

Published

on

Ούτε ο ΠΑΟ Ρουφ μπόρεσε να βάλει φρένο στην ξέφρενη πορεία του Φωστήρα, αφού η ιστορική ομάδα ανεβάζοντας στροφές μετά το εικοσάλεπτο, επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι με 0-3 της ‘Αουστρια’ παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου μετά από 14 ματς διατηρώντας την ασφαλή απόσταση από τους έτερους διεκδικητές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Σάββας Ηλιάδης που πέτυχε ένα γκολ και σέρβιρε το τρίτο τέρμα, ενώ αρκετές φορές δυσκόλεψε τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Από την άλλη, οι “κόκκινοι” του Γιάννη Κουσάνα προσπάθησαν να περιορίσουν την ομάδα του Ταύρου όμως δεν τα κατάφεραν έχοντας ανταγωνιστική εικόνα στα πρώτα 20′.

Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη, με τον Χολαργό να αποτελεί την ομάδα που την 3η αγωνιστική υποχρέωσε το Φονεα στην πρώτη του ήττα.

Στο 12′ ο  Σίμωσης κέρδισε πέναλτι από τον Μπένα το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος κάνοντας το 0-1. Στο 33′ ο Ηλιάδης με σουτ και φοβερή ατομική ενέργεια έκανε το 0-2, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 43′ να σερβίρει το τρίτο γκολ στο Γιάννη Μαρίνου που δεν δυσκολεύτηκε με τακουνάκι να κάνει το 0-3.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

3′ Μετά από λάθος του Μαρίνου, ο Τέττει έκλεψε τη μπάλα και έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

12′ ΓΚΟΛ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ. Σίμωσης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποιεί ο ίδιος κάνοντας το 0-1.

24′ Γυριστό βολ πλανέ του Μαρίνου δύσκολα ο Κουνάδης απομακρύνει

33′ ΓΚΟΛ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ. Με φοβερή ατομική ενέργεια και σουτ ο Ηλιαδας κάνει το 0-2.

38′ Φάουλ Μαρίνου μπλοκάρει ο Κουνάδης.

39′ Σουτ του Ζευκιλλή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Τζαφάι.

43′ ΓΚΟΛ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ. Ο Ηλιάδης με μια μαγική ντρίμπλα πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μαρίνου που με τακουνάκι νίκησε τον Κουνάδη κάνοντας το 0-3.

45+2 Φάουλ Κολοβού η μπάλα στο τείχος και ο Ζεκιλλής που έκανε το σουτ είδε τον Τζαφάι να μπλοκάρει.

51′ Σουτ του Θαναηλάκη ο Τζαφάι διώχνει

53′ Ζητάει πέναλτι το Ρουφ σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Τέτει.

61′ Κόρνερ Μαρίνου, ο Κωνσταντίνιδης πιάνει την κεφαλιά με τον Τσινιά να διώχνει με το κεφάλι.

64′ Ο Ηλιάδης κάνει μαγική ενέργεια και σουτάρει όμως το σουτ καταλήγει ψηλά άουτ.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Κουσάνας) Κουνάδης, Μπένα, Τύρπος, Χατζηγιαννακός (55′ Χατζηαθανασίου), Τέττει, Ζευκιλλής, Χίος (56′ Ζαχαρόπουλος), Θαναηλάκης (72′ λ.τρ. Κωτσίκος), Καρυπίδης (21′ λ.τρ. Κολοβός), Τσινιάς, Κολιός.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θυμιος Γεωργούλης) Τζαφάι, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Πανάκης, Μπένα, Γούλας (85′ Κουτσούμπας), Ασημάκης (79′ Τασιούδης), Πίσσας (65′ Αλεξίου), Ηλιάδης (84′ Νάστος), Σίμωσης, Μαρίνου.