Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με σπασμένα φρένα το Καματερό, 3-1 τον Ερμή Ηρακλείου

Published

on

Σε ένα ακόμη  ομορφο  παιχνίδι, ο ΠΑΟ Καματερού επικράτησε με 3-1 επί του Ερμή Ηρακλείου, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Γιώργου Τζώτζη διατηρούνται στην 4η θέση του 3ου ομίλου της ΕΠΣΑ, κρατώντας σταθερό τον ρυθμό των επιτυχιών.Επόμενος αντίπαλος η δυνατή ομάδα του ΠΟΨ που βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, αγωνας που θα γίνει στο Καματερό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα συνεχές ρεύμα επιθετικού ποδοσφαίρου από την πλευρά του ΠΑΟ Καματερού, και οι ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν.
Στο 17′ διαγώνιο μπάσιμο και σουτ από τον Τσουτσάνη απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Ερμή Ηρακλείου. Στο 30′ μοναδική ευκαιρία με τον Λιαπίδη του Ερμή Ηρακλείου που σούταρε διαγώνια αλλά πέρασε δίπλα από το δεξί κάθε το δοκάρι του Κολιάκη Στο 31′ λεπτό σέντρα απο Μαυροειδή, στο πίσω μέρος της άμυνας του Ερμή και ο Τσουτσάνης με αριστερό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 34′ δεν μπόρεσε από πολύ κοντά ο Τσουτσάνης να πλασάρει χάνοντας μία σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟ Καματερού.

Η ανωτερότητα του ΠΑΟ Καματερού συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με αρκετές ευκαιρίες να δημιουργούνται μπροστά στα δίχτυα του Ερμή.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46′, νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Καματερού, με διαγώνιο σουτ του Νικολάου η οποία έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ερμή Ηρακλείου Στο 53′ λεπτό έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό ο Μπινέρι και με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 Στο 55′ φάουλ από τον Καραινδρο και κεφαλιά του Γιαννίκου η μπάλα έφθασε πανω στην γραμμή για να ερθει με πλασε ό Προμπονάς να μειώσει σε 2-1. Φοβερή φάση στο 57′ με συνδυασμό Παππά Νικολάου και σουτ του τελευταίου λίγο άουτ Στο 65′ λεπτό έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας ο Νικολάου αλλά τον σταμάτησε σωτήρια ο Τάρλας. Νεα μεγάλη φάση για τον Ερμη Ηρακλείου. Στο 74′ ύστερα απο ωραία ενέργεια του Λιαπίδη και το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κοντράρισε σε αμυντικούς και μεγάλη δυσκολία κατάφερε ο Κολιάκης να βγαλει τη φάση Στο 82′ κόρνερ του Τσουτσάνη απέκρουσε με τις γροθιές ο Τάρλας και στην επαναφόρα ο Τσουρούλας με πλασέ έγραψε το 3-1 Στο 84′ πλασέ Νικολάου ύστερα από πάσα του Μπινέρι απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Αθανασίου. Στο 90′ προβολή με το μυτάκι του Τσουτσάνη λίγο πριν την πιάσει ο Τάρλας η μπάλα δίπλα απ’ το δοκάρι.Νεο πλασέ Νικολάου στο 91′ από το σημείο της μικρής περιοχής η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πρίν το ματς τηρήθηκε ενος λεπτού σιγή προς τιμήν του Ζαχαρία Κοντοβά.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Γεωργόπουλος (65′ Πέτρου), Καλογερής (85′ Ευαγγέλου), Παππάς, Νικολάου (90′ Αιβαλιώτης), Μπινέρι (85′ Τζωρτζίνης), Τσουτσάνης (90′ Μελισσιανός)

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Τάρλας, Δούφας, Ουρούτσι, Αθανασίου, Γλαντζίνας (62′ Ζομπαίδης), Παππάς, Καραίνδρος (57′ Τζούστα), Κολονιώτης (60′ Βιδάκης), Προμπονάς (57′ Βασιλος), Λιαπίδης, Γιαννίκος (62′ Πιέρρος)

ΠΗΓΗ: Paokamateroy1966