Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με στυλ η Αγία Παρασκευή

Published

on

Η Αγία Παρασκευή υποδέχτηκε τους Αγίους Αναργύρους και τους φιλοδώρησε με 3-0. Η ομάδα του Τάσου Δημητρίου είναι η μόνη ομάδα στην Α’ κατηγορία Αθηνών που έχει κάνει το τρία στα τρία στην έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Την υπεροχή τους μετουσίωσε σε γκολ στο 37′ ο Κράσι, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τζίτζη ενώ στο 38′ ο Κακλαμάνος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε το δυνατό παιχνίδι  . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να τελειώσουν τον αγώνα με 10 παίκτες. Στο 59′ ο διαιτητής Ευαγγέλου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Πλεξίδα για σκληρό μαρκάρισμα ενώ στο 64′ ο Κλης είδε απευθείας κόκκινη επίσης για σκληρό μαρκάρισμα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα. Παρόλα αυτά, ο Τζίτζης κέρδισε πέναλτι στο 67′ και ο Τσοχαντάρης σφράγισε το τελικό 3-0.

 

Αγία Παρασκευή (Τάσος Δημητρίου): Δράμπαλης, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Κλης, Χατζηπαναγιώτης, Κράσι (51′ Μουλάκης), Πασάς (80′ Παπάζογλου), Κακλαμάνος (65′ Τσοχαντάρης).

 

Άγιοι Ανάργυροι (Αλβέρτος Παπαδάκης): Γελάρδος, Κοκότης, Τσιταρίδης (60′ Τσίμος), Στρείδης, Κοσκινάς, Βάλσαμος, Στραβοκέφαλος (46′ Καλογριάς), Σερδενές, Δημαράς (46′ Τουμάσης), Πλεξίδας, Παπανικολάου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply