Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με στόχο την επιστροφή στην Α’ ο ΑΟ Κορυδαλλός

Published

on

Ο ΑΟ Κορυδαλλός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το προπονητικό team των ακαδημιών της για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Για άλλη μία χρονιά τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών θα είναι ο Δήμος Μούρας αφού ανανέωσε με τον σύλλογο. Ο Δήμος Μούρας που υπηρετεί τον σύλλογο πολλά χρόνια στην αρχή σαν ποδοσφαιριστής και μετέπειτα σαν προπονητής των ακαδημιών.

Για 6η χρονιά θα προπονεί τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Βαγγέλης Χαντζής ενώ ανανέωσε για άλλη μία χρονιά και ο Γιώργος Βολακάκης.

Για 4η χρονιά θα βρίσκεται στον σύλλογο ο Ηλίας Σταματέλλος ενώ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο σαν προπονητής για 2η χρονιά ο Στάθης Μπουλές.

Μία νέα προσθήκη στο προπονητικό team θα είναι ο Ρένος Δρόσος ενώ τέλος προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες θα είναι ο Κυριάκος Ψαρρόπουλος.

Η αντρική ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της με τον Μανώλη Πράσινο στο “τιμόνι” την Δευτέρα 19/8 στις 19.30  στο ΔΑΚ Κορυδαλλού με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά. Τα φιλικά που θα κάνει η ομάδα την περίοδο της προετοιμασίας θα είναι: 1/9 Οδηγήτρια(εντός), 4/9 ΑΕ Ηλίου(εκτός), 8/9 Ίκαρος Καλλιθέας και Αστέρας Νικ. (Εντός/τουρνουά), 11/9 Πανιώνιος Κερ.(εκτός) και 18/9 ΑΕ Θύελλας Αχιλλέας Κορ.