Connect with us

Γ Εθνική

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα η Θύελλα Ραφήνας στην Κρήτη

Published

on

Με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης θα αναχωρήσει το απόγευμα της ημέρας των Θεοφανείων (6/1) η Θύελλα Ραφήνας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/1, 15:00) απέναντι στον Αλμυρό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

 

Αυτό θα είναι το τρίτο ταξίδι της ομάδας μας στην Κρήτη, καθώς στα προηγούμενα δύο πήρε μία νίκη στην έδρα του Α.Ο. Τυμπακίου (0-1), αλλά υπέστη και μία ήττα στην έδρα του Αγίου Νικολάου (1-0). Όπως και να ΄χει, οι «λιγνιτωρύχοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή, το απόγευμα της Παρασκευής, στο γήπεδο της Ραφήνας.

 

 

Ακολούθως, θα γίνει γνωστή και η αποστολή της Θύελλας από τον κόουτς Νίκο Μεσολόγγη. Και όσοι βρεθούν σε αυτή, θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, όπου η ομάδα του Ηρακλείου είναι μέχρι τώρα αήττητη.

 

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Ρωμανός-Ιωάννης Κυριακίδης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Ματθαίο Βαρβαντάκη (Ρεθύμνου) και Αργύρη Σιγανό (Λασιθίου). Παρατηρητής θα είναι ο Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής).

 

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος