Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με “σφραγίδα” Κωνσταντινίδη ο Παννεαπολικός 3-2 τους Λέοντες

Published

on

Εξαιρετικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο Π.Νικολαϊδης ανάμεσα  σε Παννεαπολικό και Λέοντες Καμινίων με τον Παννεαπολικό να παίρνει την νίκη στο τελευταίο λεπτο του αγώνα και να πλασάρετε στην κατάταξη θέτοντας και αυτός υποψηφιότητα για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Κωνσταντινίδης με πέναλτι στο 5’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 45’ διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου στο 2-0.

Το δεύτερο μέρος ανήκει στους Λέοντες που ανεβάζουν στροφές και ισοφάρισαν με τους  Καλή στο 65’ με πέναλτι και Ζούβελο στο 82’ σε 2-2.

Ο Κωνσταντιτνίδης στο 90’ βρήκε τρόπο να πετύχει χατ τρικ παραβιάζοντας για τρίτη φορά την εστία του Βλαχάκη δίνοντας παράλληλα  το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργόπουλος.

Παννεαπολικός: Τσίλης, Φραγκομανώλης, Τζαραντάντ, Ανδρικάκης, Συσκαμάνης, Τσιριγώτης, Βουμβάκης, Χατζηανδρέου, Κωνσταντινίδης(90′ Ανδρέου), Ρενιέρης(61′ Μαλλιάδης), Μούλλα(90′ Καπλανίδης).

Λέοντες Καμινίων: Βλαχάκης, Μαραγκός, Τριγύρης(58′ Καλής), Αζέρ, Σκούρτη(43′ Κανελλόπουλος), Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης(78′ Καρυώτης), Τσάτσης(93′ Κουτσόγιωργας), Κεκάκος(78′ Ζούβελος), Μίτρε, Κωνσταντάρας.