Connect with us

6ος Όμιλος

Με σόου Μπλάνκο ο Εθνικός 3-1 την Παλαιόχωρα

Published

on

Πρώτο δείγμα θετικό για την ομάδα του Εθνικού, όπου στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν (κεκλεισμένων των θυρών) πήρε την πρόκριση κόντρα στην Παλαιόχωρα επικρατώντας με 3-1.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μπλάνκο που πέτυχε χατ-τρικ.

Οι φάσεις: 4′ Σουτ Κωνσταντινου, θα μπλοκάρει ο κίπερ της Παλαιόχωρας.

6´ Οι Χανιώτες θα απειλήσουν με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 40 μέτρα, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Βουτσινά.

11′ Ο Πολίτης δεν πρόλαβε την μπαλιά του Σκεντεράι στο κέντρο της άμυνας προκειμενου να ανοίξει ανενόχλητος το σκορ.

15′ Σέντρα στην καρδιά της άμυνας από τον Παυλάκη, ο Blanco δεν θα δυσκολευτεί και με όμορφη κεφάλια θα γράψει το 1-0.

19′ Σουτ του Πολίτη θα διώξει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

37′ Φαουλ από καλή θέση για Χανιά, θα διώξει σε κόρνερ ο Βουτσινάς.

38′ Στην αμέσως επόμενη φάση, το καλόεκτελεσμένο κόρνερ των Κρητικών θα οδηγήσει στην ισοφάριση αφού η κεφαλιά του Χιντατσέλι θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1. 45′ Μεγάλη απόκρουση εξ’ επαφης του Βουτσινά.

45’+ Ατομική προσπάθεια του Πολίτη μέσα στην περιοχή, σέντρα δίπλα στην γραμμή του τέρματος, ο Σκεντεράι θα αστοχήσει εξ επαφής.

45+ Κεφαλιά Παυλάκη που βρισκόταν αφύλαχτος μετά από κόρνερ θα καταλήξει αουτ.

51′ Κεφαλιά Βενέτη μετά από κόρνερ θα περάσει αουτ. 55′ Σουτ του Πολίτη από τα 25μετρα δεν θα βρει στόχο.

67′ Αντεπίθεση των Κρητικών, η μπάλα θα περάσει λίγο αουτ.

71′ Πανέξυπνη μπαλιά στην καρδιά της περιοχής απο τον Πολίτη, ο Blanco θα βγάλει την καθετη δυνατή και συρτή σέντρα κι ο αμυντικός θα διώξει άτσαλα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομαδας του κάνοντας το 2-1.

82′ Αντεπίθεση για την ομάδα μας, μαγική μπαλιά Ρομάνο στον Μπλάνκο ο οποίος με υποδειγματικο τρόπο θα γράψει το τελικό 3-1.

Εθνικός (Λουκάς Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος, Λεβέντης, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Κωνσταντίνου (85′ Κατίδης), Σκεντεράι, Λεωνιδόπουλος Θανάσης (71′ Λεωνιδόπουλος), Μπλάνκο, Πολίτης (85′ Μάναλης), Παυλάκης.

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Σπηλιώτης, Καραΐσκος, Θεοδωράκης, Νικολίτσης, Μανουσάκης, Κυριλλίδης, Χιντασέλι, Δημητριάδης (84′ Ευθυμιάδης), Κτιστόπουλος (65′ λ.τρ. Κόλα) Παλιάτσιος (70′ Τρέκο)