Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Με τα χίλια ζόρια ο Αρης Πετρούπολης 3-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Είδε κι έπαθε ο Αρης Πετρούπολης για να λυγίσει τον εξαιρετικό Ολυμπιακό Λιοσίων και να επικρατήσει με 3-1, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμεμνη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν πολύ δύσκολα στον κατά μια κατηγορία μεγαλύτερο αντίπαλο τους παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με 10 παίχτες, και θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση, αλλά ο Αρης τελικά με δύο γκολ στο τέλος σφράγισε αυτός το ειστήριο.

Στο 19′ ο Μουστάκης έκανε το 1-0 για ον Αρη, με τον Ολυμπιακό να μένει με 10 παίχτες στο 43′ λόγω α[ποβολής του Μάνδαλου με 2η κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά στο 56′ ο Τσουκαλάς έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, και χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 84′ που εκτέλεσε εύστοχα ο Στέλιος Κρητικός για να γίνει το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Πίσπας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βάτζιος, Μαγκάκης, Καρδάμης, Μενάι, Κρητικός Γ., Σκεντεράι (46′ Θεοχάρης), Μουστάκης (65′ Βλαχομήτρος), Φαρμάκης (46′ Ρέτσος Χρ.), Κρητικός Στ., Τσιλιγκίρης, Πίσπας (88′ Θεοδωρακόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Μάνδαλος, Λαμπρόπουλος, Μανουσάκης, Αποστολόπουλος (57′ Κλουβάτος), Λουβερδής (87′ Ζέρβας), Ρώιμπας, Γανωτής, Κούστας (87′ Καλκανάκος), Κουμπάρος (46′ Τσάτσα), Τίγκας (46′ Τσουκαλάς).