Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με την ψυχή στο στόμα η Διάνα 1-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Είδε κι έπαθε η Διάνα Ηλιούπολης μέχρι να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση του Απόλλωνα Χαλανδρίου, επικρατώντας με 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις.

Παραμένει έτσι αήττητη και με 16 βαθμούς είναι στην 2η θέση, ενώ ο Απόλλωνας, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με 10 παίχτες για πάνω από ένα ημίχρονο, είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Η φάση που σημάδεψε το ματς έγινε στο 40΄, όταν ο Τζάκσον Γιουνί είδε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο νεαρός Καμερουνέζοςε ξέσπασε σε κλάματα με τους παίχτες της Διάνας να τον αγκαλιάζουν κατά την αποχώρηση του, ενώ όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε. Αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα παρακολούθησαν μέσω του καναλιού της Διάνας στο Youtube οι φίλοι και οι συγγενείς του στο Καμερούν,,,

Στο 62΄σε προσπάθεια του Απόλλωνα η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το χέρι του Πανίδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι. Στο 72΄η Διάνα είχε δοκάρι με τον Φάρο, ενώ στο 90+2΄ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους όταν ο Νομικός έκανε το 1-0.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Δάρρας, Ποντικάκος (59’ Πανίδης), Νίκολι, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης (81’ Λεοντίου), Κακός (46’ Αλεξανδράκης), Δωματιώτης (46’ Μπακογιάννης), Κετσετζόγλου, Γκασίδης (46’ Νομικός), Φάρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης (90’ Λυμπερόπουλος), Λέλεκας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (75’ Κανδεράκης), Κοχλιός (75’ Πέτραινας), Χαραλάμπους, Μήτρου (63’ Στεργιώτης), Γιουνί.