Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με την ψυχή στο στόμα το Περιστέρι

Published

on

Μπορεί το Περιστέρι να είχε τα ηνία στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως ένα γκολ της Πεύκης στο τελευταίο τέταρτο έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Τελικά, οι ‘ροσσονέρι’ επικράτησαν 2-1 των νεανικών φιλοξενούμενων που συνεχίζουν να αφήνουν εντυπώσεις. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το 42′ ο Κρούτι εκτέλεσε φάουλ, ο Γουβαλάρης δεν μπόρεσε να πλασάρει, αλλά ο Καζιάνης άνοιξε το σκορ με σουτ από δύσκολη θέση. Στο δεύτερο μισό, το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και στο 60′ διεύρυναν το προβάδισμα τους χάρις την ωραία συνεργασία Λειβαδά-Παπαευθυμίου και σκόρερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Γκολφινόπουλο. Παρόλα αυτά, οι ‘κυανόλευκοι’ δεν τα παράτησαν και στο 75′ ο Βαντάμ επωφελήθηκε από το λάθος γύρισμα του Μπούσκου στον Λιώνη και με λόμπα έγραψε το τελικό 2-1. Η Πεύκη πίεσε για την ισοφάριση, αλλά οι παίκτες του Κώστα Αρζένη πήραν το τρίποντο με την ψυχή στο στόμα και έφτασαν τους επτά βαθμούς. Αντίθετα, στους τρεις έμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Βαξαβανέλλης Β., Ματσούκας Κ.  

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Γκολφινόπουλος (73′ Κούτρης), Κρούτη (69′ Λιαγκόζης), Βουλωμένος (85′ Αργυρός), Χέλμης, Λειβαδάς.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Αρβανίτης, Κοκαβέσης (80′ Μυλωνάς), Βενέτης, Μιχαήλ, Ανδρέου, Μπούρας (66′ Βαντάμ), Μάτσος, Ζαφειράκης, Πετράκης, Ντοβλετάκης (66′ Κουτούσης), Ρούμπος.