Connect with us

Γ Εθνική

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Βύζας

Published

on

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Βύζας Μεγάρων που θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη αλλά χωρίς τον Αγγελο Πούρνο υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 στο στάδιο την Καλλονή. Ολοι αισιοδοξούν ότι θα δώσουν τα πάντα οι παίκτες και έδωσαν όρκο για νίκη.

Οσον αφορά τους δύο εκτός έδρας με Καβάλα και Δόξα η διοίκηση του Βύζαντα αποφάσισε να μείνουν οι «κιτρινόμαυροι» 6 μέρες στις Σέρρες για τους αγώνες

Οι Μεγαρείς χαρακτηρίζουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια «τελικούς» και όπως φαίνεται δεν ρίχνουν το βάρος μόνο στους αγώνες που θα δώσουν εντός έδρας.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Βύζας, μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής την Κυριακή την Τρίτη (23/04) η αποστολή θα αναχωρήσει για τη βόρεια Ελλάδα και θα παραμείνει εκεί για 6 μέρες, καθώς αντιμετωπίζει την Τετάρτη (24/04) την Καβάλα και την Κυριακή (28/04) τη Δόξα Δράμας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ο Βύζας Μεγάρων θα καταλύσει σε ξενοδοχείο των Σερρών, όπου θα μείνει 6 μέρες για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για τις δύο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις. Χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ ανέφεραν: «Έχουν μείνει 8 τελικοί για τον στόχο της σωτηρίας και η ομάδα είναι περισσότερο έτοιμη από ποτέ να κάνει τις υπερβάσεις που χρειάζεται στην δύσκολη αυτή σειρά αγώνων».

ΑΝ.ΤΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply