Connect with us

Γ Εθνική

Με τον Λευτέρη Βασιλειάδη στην Γ’ Εθνική ο Καραβάς

Published

on

Την συνέχιση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο τεχνικό Λευτέρη Βασιλειάδη και την νέα περίοδο 2020-21 ανακοίνωσε ο ΑΟ Καραβά. Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

Η Διοίκηση του ΑΟ Καραβά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020 2021 με τον καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή Λευτέρη Βασιλειάδη.
Αυτό είναι αποτέλεσμα της σοβαρότητας εργατικότητας και επαγγελματισμού που διακρίνουν τον προπονητή μας , κυρίως όμως είναι η επιβράβευση της επιτυχημένης παρουσίας όπου η ομάδα μας πρωταγωνίστησε και ανήλθε στη Γ Εθνική, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου .
Ο κύριος Βασιλειάδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδος που μου εμπιστεύονται την τύχη του συλλόγου σε αυτό το ταξίδι της Γ Εθνικής.
Θα ήθελα να αφιερώσω την άνοδο σε όλο το ΔΣ, στους προέδρους, τους ποδοσφαιριστές,στον γενικό αρχηγό κ Βασίλη Σκανδάλη,στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ.Νανά Γιανναδοπούλου στον σπουδαίο φροντιστή Κυριάκο Περζικιανίδη, στους συνεργάτες μου Παύλος Κόκκοτος , Γιάννης Λώλος , Λευτέρη Σαμαρά και στους φίλους της ομάδας. Επίσης σε δύο πρόσωπα στον γαμπρό μου Γιώργο Μαυροειδή που έφυγε πέρυσι από την ζωή και σε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο για μένα και την οικογένειά μου τον Αργύρης Δαμόπουλο.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία.Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και χαρά και όλοι πρέπει να το απολαμβάνουμε.