Connect with us

stoplekto

Με τον συντοπίτη Ολυμπιακό Κερατσινίου ο πρωτοπόρος Αστέρας

Published

on

Τoν Ολυμπιακό Κερατσίνιου αντιμετωπίζει την Κυριακή ο πρωτοπόρος Αστέρας Κερατσινίου, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς είναι τοπικό ντέρμπι. 
Για την ομάδα του Γιάννη Καλαϊτζή  μοναδική απουσία αποτελεί ο Νίκος Ντραγκότι, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Άνω Νεάπολη.
Για το ματς αυτό ο Πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Ιωακείμ μας δήλωσε: “Έχουμε παράπονα από τον διαιτητή Γεωργόπουλο … Κάποιοι θα πρέπει να μάθουνε να σέβονται την προσπάθεια των ομάδων και τον ποδοσφαιριστών.  Ποδόσφαιρο παίζουμε και όχι ράγκμπι… Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν καλά .. ο Αστέρας Κερατσινίου δεν είναι μικρή ομάδα και θα το καταλάβετε κάποιοι σύντομα .  ΥΣ: Ασχοληθείτε μόνο με τις ομάδες σάς και μακριά από τον Αστέρα Κερατσίνιου.  Μόνο ΑΚ, μόνο Αστέρας Κερατσινίου”. 
* Το ΔΣ του Αστέρα Κερατσινίου και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα,  συλλυπούνται βαθύτατα  το πένθος του καλού φίλου και διευθυντή των γραφείων τής ΕΠΣ Πειραιά Παναγιώτη Νταλάκου, για τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου.