Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με το δεξί η Αγία Παρασκευή, 3-0 τον Χολαργό

Published

on

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τα μπαράζ η Αγία Παρασκευή, που κάνοντας επιβλητική εμφάνιση επικράτησε με 3-0 επί του Χολαργού.

Η ομάδα του Σήφη Βενάκη ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και έφτασε δίκαια στη νίκη, με τους παίχτες της να αφιερώνουν τα γκολ στον συμπαίχτη τους Τριανταφυλλίδη που σήμερα έχασε τον πατέρα του. Από την ‘άλλη ο Χολαργός, που δεν είχε στον πάγκο του τον Σπύρο Μόχλα λόγω covid, πάλεψε όσο μπορούσε αλλά υπέκυψε στην ανωτερόπτητα του αντιπάλου του.

Στο 27′ ο Ψαραδέλης έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 47′ ο Ψαραδέλης σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κραψίτης έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 50′ ο Μπόλης με ατομική ενέργεια και σουτ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας (80′ Μήτσης), Φειδαίος, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Σταμούλης, Μπόλης, Πατερίτσας, Ψαραδέλης (67′ Κούτρος), Μπουτσικάρης, Κραψίτης (75′ Λαζόπουλος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας (60′ Καρράς), Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Τσίρος, Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος (73′ Τριάντης), Χατζής, Τσιαντής (46’ Μυλωνάς), Σκούμας.

Μετά τη λήξη του αγώνα η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση..

Η οικογένεια του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Τριανταφυλλίδη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.
Με θλίψη πληροφορηθηκαμε λίγο πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού την δυσάρεστη είδηση.
Δημήτρη τα θερμά μας συλλυπητήρια σε εσένα και σε όλη την οικογένεια σου.