Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με το ‘δεξί’ και φόρα το Χαλάνδρι

Published

on

Με φόρα από τα φιλικά, το Χαλάνδρι πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε εντός έδρας χωρίς προβλήματα 2-0 της Διάνα Ηλιούπολης. Οι ‘πράσινοι’ δεν απειλήθηκαν αμυντικά, απώλεσαν πολλές ευκαιρίες και πήραν άνετη νίκη με εκτελεστή τον Σκούμα. Ο 19χρονος εξτρεμ πέτυχε δύο γκολ με ωραία σουτ στο 18′ και το 35′ καταφέρνοντας ότι δεν μπόρεσαν οι Τσίτσαρης, Τρυφιάτης, Αχιλλέας Κατσιούλης και Σουμελίδης. Από την άλλη πλευρά, οι νεανικοί φιλοξενούμενοι φάνηκαν να αποσυντονίζονται νωρίς λόγω της αναγκαστικής αποχώρησης του Νίκολι, ενώ δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος, η έντονη βροχόπτωση δυσκόλεψε τις κινήσεις και ρυθμός δικαιολογημένα έπεσε.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Μπαγιάς, Κουτσόγιαννος.

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Μερτής, Χατζηγρυπάρης, Θανόπουλος, Καρακάσης, Λειβαρτζινός (85′ Σουμελίδης), Κατσιούλης Α. (60′ Γούλας Ι.), Μαυρουδής, Τρυφιάτης, Τσίτσαρης, Σκούμας (75′ Ποτουρίδης).

Διάνα (Γιάννης Ταμπραντζής): Μενούνος, Φραγκάκος Λ., Λουτσάι, Νίκολι (16′ λ.τρ. Βογιατζόπουλος), Μπελέρης, Τασσόπουλος (88′ Μπαλαφούτης Α.), Καλουδιώτης, Βιτωράτος, Τσαβαλιάς (57′ Παππάς), Σταθακόπουλος, Χατζηστεφάνου.