Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με το δεξί μπήκε το Ρουφ

Published

on

Με το δεξί μπήκε το Ρουφ στις υποχρεώσεις του για το νέο έτος αφού επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Πεύκης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44′ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Καραβίδα και πήγαν στα αποδυτήρια με το ισχνό προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Τσαβαλιά διπλασίασε τα τέρματα της με πέναλτι του Τομπουλίδη στο 74′, μια παράβαση που καταλογίστηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Κωνσταντόπουλου στον Κωλοφώτη και οδήγησε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων στα αποδυτήρια λόγω της δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε από τον διαιτητή Αντωνίου. Μάλιστα, τρία λεπτά νωρίτερα ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και τον Γιακουμή, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να τελειώσουν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες. Οι πράσινοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη στο 78′ αλλά στο 89′ ο Ρίζος εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Λεβεντάκου και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1. Επίσης, στο 80′ ο Χατζημιχάλης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ.

Ρουφ (Κ.Τσαβαλιάς): Μωραϊτης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Ακαρέπης,Τριανταφυλλίδης (60′ λ.τρ. Φωτόπουλος), Τομπουλίδης, Γαλάνης, Χατζημιχάλης, Κωλοφώτης, Ασλανίδης (82′ λ.τρ. Λεβεντάκος), Θάνος (85′ Ρίζος).

Πεύκη (Γ.Κοιντόσης): Αγαπητός, Κοκαβέσης, Βαφειάδης, Κωνσταντόπουλος, Μάτσος, Ανδρέου, Μέτσκα (63′ Χρυσανθακόπουλος), Γιακουμής, Ιορδανίδης, Θεοδωρόπουλος, Καμπέρης (84′ Σμυρναίος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply