Connect with us

stoplekto

Με το ‘δεξί’ ο Άγιος Δημήτριος – Ατυχία για Παπούλια

Published

on

Νικηφόρα ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ ο Άγιος Δημήτριος. Η ‘Μπάρτσα’ επικράτησε 2-0 του αποδεκατισμένου Αστέρα Εξαρχείων εντός έδρας και έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε ο σύλλογος να βρεθεί ξανά στα σαλόνια της Αθήνας. Στο γήπεδο του Μπραχαμίου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Αστέρα στην προσπάθεια τους να στηρίξουν τους ‘ασπρόμαυρους’, οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νεαρών παικτών. Το αριθμητικό πλεονέκτημα αξιοποίησαν στο έπακρο οι παίκτες του Βαγγέλη Φωτουλάκη και στο ημίχρονο πήγαν στα αποδυτήρια με ασφαλές προβάδισμα. Αρχικά, στο 8′ ο Ζησόπουλος από κοντά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33′ ο Στεφανιδάκης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το δεύτερο μισό ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, όμως μετρίασε την χαρά των ‘κυανέρυθρων’, αφού τραυματίστηκε ο Βασίλης Παπούλιας και υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη ρήξη χιαστού έπειτα από μόλις οκτώ λεπτά συμμετοχής. Αυτός ο τραυματισμός ξύπνησε μνήμες στον ‘Άγιο’, μιας και πέρυσι τέτοια εποχή είχε χαθεί με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού ο Τόλης Μαθάς, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Α., Λυμπερόπουλος, Τσαλίκης.

Άγ.Δημήτριος: Μανέας, Τσαρουχής, Φοιρός (60′ Παπούλιας (68′ λ.τρ. Δημάκης)), Κυριάκης, Άλβαρο, Ζενάι, Πανταζής Δ., Ζησόπουλος (46′ Μανιάτης), Στεφανιδάκης, Κοκλίδης, Κασιμάτης.

Αστέρας: Παυλής, Μοσχόπουλος, Κρόκος (75′ Νάτσης), Ξυλινός, Μαρινέλης, Ψύλλιας, Κυρίτσης, Βαρδακαστάνης (60′ Γκραμπότσκα), Βάσκου (70′ Ορφανός), Χάσκας. Στο ημίχρονο πέρασε ο Δανιήλ.