Connect with us

stoplekto

Με το δεξί ο Άρης Βούλας

Published

on

Χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Παπαγεωργίου στο 65′ ο Άρης Βούλας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λαυρεωτικής και να μπει ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα. Οι νεοφώτιστοι παρότι δεν εξέπληξαν με την απόδοση τους πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, ενώ η νίκη τους αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 21′ λόγω αποβολής του Παπαδημητρόπουλου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν και θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίες στις καθυστερήσεις όμως η προσπάθεια του Αλέξανδρου Γιαχάεβ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παπαχριστόπουλου. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 64 ‘είχε αποβληθεί από πλευράς Λαυρεωτικής ο Βαλεντίκο Γιαχάεβ με κόκκινη κάρτα
ΑΡΗΣ : Παπαχριστόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κωστόπουλος, Λάπα, Διακρούσης, Τσιάτσιος, Βειζάι (92′ Μπουλάρι), Φώσκολος (46′ Πλίτσης), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Ανδένογλου (88′ Ρίζος).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Ιατρού, Τζώρας, Βουκελάτος (69′ Τσομπανάκης), Παντελιάς, Χάλαρης (29′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Γιαχάεβ Αλέξανδρος, Κοντογιάννης, Γιαχάεβ Βαλεντίνος, Τσιριγώτης (46′ Μάνθος Ασλάνης).