Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με το δεξί ο ΑΟ Ιλίου, 3-1 τη Θύελλα Περιστερίου

Published

on

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα πήρε ο ΑΟ Ιλίου, που επικράτησε με 3-1 επί της αξιόμαχης Θύελλας Περιστερίου και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ η Θύελλα του Κώστα Δημόπουλου προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά μοιραία υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της.

Μόλις στο 2′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ασφή από τον Ζαρναβέλη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ζούκας, κάνοντας το 1-0. Στο 24′ ο Λερούτσος ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Γεράση, και ο Ζούκας ευστόχησε εκ νέου κάνοντας το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 50′ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ζούκα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, και στο 62′ σε μια αντεπίθεση ο Κουμεντάκος με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 76′ ο Λερούτσος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1, ενώ στο 87′ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Ζούκας με καταπληκtική rabona βρήκε τον Λερούτσο, αυτός με τη μία πέρασε για τον Αγκαλίου που σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λερούτσος σκόραρε, με το γκολ να ακυρώνεται σαν οφσάιντ.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Πυργιώτης (69′ Κιτσώνης), Μπισμπίκης (80′ Βλάχος), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (46′ Αγκαλίου), Ασφής (80′ Γεωργούλας), Ζούκας, Λερούτσος, Παπαδημητρίου (46′ Αντωνίου).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γεράσης, Θεοχαρίδης, Κουμεντάκος (86′ Κάρκος), Ζαρναβέλαης, Χριστοδούλου, Πρεβεζιάνος, Καπίρης (86′ Μεχμέτι),  Κολοβός (63′ Θεοδωρακόπουλος), Μποζάς, Κατιάι (86′ Δρούλιας), Ορούτση (76′ Κουτσοκώστας).