Connect with us

stoplekto

Με το δεξί ο Ελευσινιακός στην πρεμιέρα..

Published

on

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ανανιάδη επικράτησε εύκολα του Πανοράματος με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα δέκα λεπτά είχαν μοναδικές ευκαιρίες με τους Κοπαλά και Βούκα να ανοίξουν το σκορ.

Ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι το κατάφερε ο Σιδηρόπουλος μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κούλη κάνοντας το 1-0. Στο 25’ ο Λελούδας με εύστοχο κτύπημα πέναλτι πραγματοποίησε το 2-0 , που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά πρέσαραν σε όλο το γήπεδο και δεν άφησαν τον Ελευσινιακό να κάνει το παιχνίδι του, αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Πορανίδη .

Στο 88’ σε κόντρα επίθεση για τους γηπεδούχους ο Κοπαλάς μετά από υπέροχη ενέργεια και πάσα του Λελούδα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 .

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δημητρόπουλου.

Ελευσινιακός: Πορανίδης, Νεανίδης, Λιναρδάκης, Ευσταθιάδης, Θεοδωρόπουλος(Γιαννακόπουλος46’), Βούκα(Νερατζίνης80’), Σιδηρόπουλος, Κοπαλάς, Λελούδας, Χάντης Π (Τσεκάϊ 46’).

Εθνικός Πανοράματος: Κούλης, Τελίδης, Βασιλόπουλος, Σούλος, Lufi, Λευκόπουλος( Παπαπαναγιώτου80’), Κατσαρός, Δούμας( Κούρτης73’), Σκαματζούρας, Χαραλάμπους, Δανιγγέλης (Μπακόλιας46’)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply