Connect with us

Uncategorized

Με το δεξί ο Ιάσονας στην πρεμιέρα

2-0 τον Αιολικό

Published

on

Μια νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία μάλιστα συνδυάζεται με καλό ποδόσφαιρο και προέρχεται απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο είναι ικανή να εκτοξεύσει την ψυχολογία σε μια νεοφώτιστη ομάδα στα ουράνια. Κάτι παρόμοιο συνέβη  το απόγευμα στο γήπεδο του Ιλίου, εκεί που ο νεοφώτιστος Ιάσονας επικράτησε με 2-0 του Αιολικού που απ’ ότι φαίνεται είχε μείνει στην. Μυτιλήνη. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι, πιέζοντας τους νησιώτες σε όλους τους χώρους.

Το βιολί του ο Θανόπουλος!

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου μπήκε δυνατά στο α’ μέρος, δείχνοντας από νωρίς ότι θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά στο 38′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του Θεαγένη Διονυσάτου βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού και κατέληξε άουτ. Στο β’ μέρος οι νεοφώτιστοι ανέβασαν την απόδοση τους και με τη συμπλήρωση 7′ στην επανάληψη ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα η μπάλα έφτασε στον Δημήτρη Θανόπουλο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, συνεχίζοντας το εκπληκτικό σερί που τρέχει από την περσινή περίοδο. Στο 68′ ο Μάρος βρήκε. δίχτυα για τους γηπεδούχους, όμως ο διαιτητής Μπλούνας (ΣΔ Φθιώτιδας) ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Στο 77′ ο Φλέγγας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σουτζόγλου. Στο 81′ ο Δημήτρης Θανόπουλος ανέλαβε ρόλου δημιουργού, καθώς πάσαρε στο Ζουλή ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 2-0.

 

ΙΑΣΩΝ: Λέτσο, Τσάτσα, Μαυρομάτης, Τσούτσουρας, Λίκα, Μανωλιάδης, Πεχλιβανίδης (88′ Πατσιαβούρας), Μάρος (76′ Κανακάρης), Σιδέρης (58′ Ζούλης), Δ. Θανόπουλος, Φλέγκας

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Σχίζας, Κριτσωτάκης, Καδής, Πετρουζέλλης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Γκόντζος (65′ Καλλιμαντζέρος), Μάντζιος.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply