Connect with us

Γ Εθνική

Με το δεξί στα μπαράζ το Χαϊδάρι, 2-0 τον επικίνδυνο Απόλλωνα Ποντίων

Published

on

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Χαϊδαρίου. Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής στον έβδομο όμιλο για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής το Χαϊδάρι δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον σκληροτράχηλο Απόλλωνα Ποντίων, τον οποίο κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 στην επανάληψη και να ξεκινήσει με το δεξί την κούρσα των μπαράζ.

Ήταν ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους του Γιώργου Αδάκτυλου να αιφνιδιάζουν με την απόδοσή τους, καθώς σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη το δοκάρι του Αθανασιάδη στο 11′.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να κάνουν…διαγωνισμό αναποτελεσματικότητας με τις ευκαιρίες που έχαναν. Τελικά η ομάδα του Γιάννη Χλωρού ευτύχησε να προηγηθεί στο 67′, όταν μετά από γέμισμα, ο στόπερ Πουλικίδης με κεφαλιά άθελά του νίκησε το Μαβίδη, ανοίγοντας το σκορ με αυτό το αυτογκόλ.

Οι Πόντιοι δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση, χωρίς όμως να μπορέσουν οι Φραγκόπουλος και Τσουτσάνης να βρουν δίχτυα.

Έτσι, το Χαϊδάρι σφράγισε το “τρίποντο” με τέρμα του Παληγεώργου στο 86′, ο οποίος είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα.

Διαιτήτευσε ο Φωστέρης από το σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.

ΧΑΪΔΑΡΙ(Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης(46′ Καμπεράι), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσαράς(61′ Βλαχόπουλος), Μάκρας(61′ Αντωνόπουλος), Αποστολόπουλος(83′ λ.τρ. Παληγεώργος), Γκρέμπι.

ΑΠΟΛΛΩΝ(Γιώργος Αδάκτυλος): Μαβίδης, Καψής, Φραγκόπουλος,  Πουλικίδης(72′ Πετσίτης), Κομιώτης, Κουρούμα,  Τσουτσάνης(89′ Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος Ν.(72′ Πουρουζίδης), Γκαβζίδης, Κουσίδης, Αθανασιάδης.

 

ΦΩΤΟ: Soccerlive.gr